Hoe leer je weer vertrouwen te hebben in elkaar en in de toekomst als je een burgoorlog hebt doorgemaakt? Als je in armoede leeft, en een ebola epidemie hebt doorstaan? Carolien zet zich samen met haar collega’s Yolanda van den Broek en Cora Dekker in om de gemeenschap in Liberia te helpen herstellen.

Chronische armoede, zorgen ervaren, niet verder durven denken dan de dag van morgen, het zijn elementen uit het alledaagse leven in Liberia. Krijg hier een inkijk  hoe Carolien met haar collega’s  sociotherapie inzet  om de ervaren chaos in het leven te verwerken.

mm
Hello! Ik ben Carolien en woon sinds kort in Dubai met mijn man en kinderen. We hebben hiervoor jaren in Liberia gewoond. Ik werk als adviseur voor een NGO en maak daarnaast mooie, eerlijke kinderkleding met mijn bedrijf Peppa. Met de filmpjes en verhalen die ik voor De Wereldwijven maak, wil ik je graag meenemen in mijn wereld als moeder en startende ondernemer.