Sophie is actrice en je herkent haar stem waarschijnlijk wel van onder andere de staatsloterij en RTL4. Toen ze drie jaar was vertrokken haar ouders met hun gezin naar het prachtige eiland Aegina in Griekenland. Sophie vertelt Lizzy hoe het eiland haar heeft gevormd. Is ze Grieks of toch Nederlands?

Een openhartig gesprek over opgroeien in een ander land. Wat doet het met je als je geen vaste grond onder je voeten voelt? Waar voel je je dan thuis? Sophie vertelt openhartig over haar ervaringen, haar vrije opvoeding en hoe snel ze volwassen moest worden. Als kind nam ze zich voor van de hoogste rots van het eiland af te duiken totdat ze oud was. Toen ze zelf moeder werd durfde ze ineens niet meer. En dus springt ze er tegenwoordig van af.

 

Wil je meer filmpjes van Lizzy zien? Kijk dan eens hier

mm
Jasou, mijn naam is Lizzy, ik ben een “creator”, coach, connector, lichtwerker en een visionair en woon sinds 2002 op het Griekse eiland Aegina met mijn dochter, honden en katten. In mijn filmpjes voor de Wereldwijven neem ik je mee in mijn leven en maak je kennis met het Griekse eilandleven. Zie mijn websites: Aeginagreece, Lizzy en Aegina healing.