Dewi heeft twee grote trektochten gemaakt om geld in te zamelen voor de stichting Creatief Hart die zij heeft opgericht voor kinderen met een beperking in Indonesië. Zij schuwt de hoogte niet.

Zo heeft zij in oktober 2018 de Kilimanjaro op 5,895 meter hoogte in Tanzania beklommen. Leuk om in de aanloop naar haar ultieme uitdaging die zij binnenkort gaat ondernemen, even terug te kijken op dit mooie avontuur naar het dak van Afrika. Houd Dewi in de gaten, want in maart gaat zij de Mera Peak in Nepal (6,476 meter hoogte) trotseren. Spannend dus.

mm
Als nieuwe vlogger bij De Wereldwijven stel ik mijzelf graag aan jullie voor. In de komende tijd zullen jullie vlogs van mij zien vanuit Indonesië en Nepal. Ik ga enkele avontuurlijke en actieve reizen beleven, en jullie gaan kennismaken met de kinderen met een beperking op Bali. Benieuwd naar mijn activiteiten? Bekijk dan snel mijn vlogs.