Ons beeldteam

Hi! Ik woon sinds 2012 parttime in Amerika – eerst in San Francisco en nu in New York City – en in Amsterdam. Yup, dat zijn twee woonplaatsen. Best of both worlds! Ik werk als freelance filmmaker/regisseur en daarnaast ben ik ‘dog walker’. Mijn business heet Redhead Media. Ik hou van yoga, reizen en (vegan) eten.

Hola! Ik ben Sabine. Bijna 4 jaar heb ik in Buenos Aires gewoond. Met mijn bedrijf DitzTV produceer ik online content voor bedrijven en heb dat ook in Argentinië gedaan. Inmiddels zijn we alweer 3 jaar terug, maar het buitenland lonkt altijd.

Hallo, ik ben Sandy Verhoeve. Van 2013 tot 2017 woonde ik in Wenen, Oostenrijk. Nu ben ik weer terug in Nederland, waar ik als freelance multimedia-journalist schrijf, film en fotografeer voor verschillende opdrachtgevers. Kijk maar eens op mijn site. Samen met Marijke Hoebee en Sabine van Ditzhuijzen coach ik de filmende Wereldwijven.

Hi! Ik ben Saskia en woon nu nog in Chicago, de VS. We verhuizen naar San Diego, Californië. Ik ben fulltime moeder, schrijfster, dichteres en fotografe. Een kinderboekenserie vordert gestaag. Voor De Wereldwijven blog ik over ‘emancipatie’ dat in een ontwikkeld land als de VS nog een lange weg heeft te gaan: seksualiteit, ras, sociaal-, en culturele achtergrond, armoede en geloof.